Domusica vrijwilligers

VRIJWILLIGERS

In Domusica vind je mensen met passie voor muziek, zang, dans en cultuur. Wie op een doordeweekse avond door het gebouw wandelt vangt uit de verschillende ruimten allerlei klanken op. Sopranen, drums en stemgeluiden van coaches vermengen zich in de gangen van het gebouw.

 

Domusica is een product van vrijwilligers. Zij maakten van deze oude school een cultuurhuis. In de afgelopen twintig jaar werden de ruimten aangepast aan het gebruik en nog steeds vinden er veranderingen plaats. Vrijwel alles doen de mensen zelf, waardoor de kosten voor de gebruikers laag blijven.

 

Het is duidelijk dat dit niet zonder jou kan. Zing, speel of dans jij in Domusica? Help dan ook mee om ons gebouw in stand te houden en te verbeteren! Er is altijd iets dat jij kan doen, al is het maar een paar keer per jaar. Dus kan je goed verven, ben je handig met elektra of zou je kussens en gordijnen kunnen maken? Dweil je met alle plezier een keer de vloer of wil je af en toe eens achter de bar staan? Meld je dan aan via onderstaande button!